ηλεκτρονικές υπηρεσίες της μοτοσυκλετιστικής ομοσπονδίας ελλάδος
e-services

Σελίδα Λέσχης "ΛΕ.ΜΟ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ"

Γενικά
Χάρτης
Επιχειρήσεις
Φωτογραφίες
Μέλη
Λεπτομέρειες Λέσχης
ΕπωνυμίαΛΕ.ΜΟ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Logo
ΛΕ.ΜΟ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΛΕ.ΜΟ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔιεύθυνσηΣπηλιάδου 1
Τ.Κ.481 00
ΠόληΠΡΕΒΕΖΑ
ΝομόςΠρέβεζας
Υπεύθυνος ΕπικοινωνίαςΓκιοσάς Παναγιώτης
Τηλέφωνο (1ο)26824 00366
Τηλέφωνο (2ο)6945 017685
Email
Website
Αριθμός Μελών15
Προταθείσες Επιχειρήσεις0
Παρουσίαση

Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΛΕ.ΜΟ.Π) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 από μια παρέα μοτοσικλετιστών , που είχαν σαν στόχο την ανάπτυξη της ιδέας του μοτοσυκλετισμού στην Πρέβεζα. Στην ίδρυση της οδήγησε η ανάγκη για συνεργασία και για κοινή δράση σε θέματα που αφορούν το δίκυκλο και η αγάπη ουσιαστικά όλων γι' αυτό που ονομάζεται "μοτοσυκλετισμός". Τον Μαϊο του 2005 πιστοποιήθηκε από το Πρωτοδικείο Πρέβεζας ως σωματείο και έκτοτε αριθμεί μέχρι στιγμής 47 μέλη.

Οι σκοποί και οι στόχοι της ΛΕ.ΜΟ.Π εκτός άλλων είναι:

  • Αναβάθμιση του ρόλου της μοτοσυκλέτας και γενικότερα του διτρόχου στο αστικό περιβάλλον , ως μοναδική πρόταση διεξόδου από τα κυκλοφοριακά προβλήματα και το άγχος που δημιουργούν , τη μόλυνση , την ηχορύπανση , την υπερκατανάλωση ενέργειας και την οικονομική επιβάρυνση μέσω των καυσίμων.
  • Συμβολή στη μελέτη , επεξεργασία προτάσεων , επισήμανση των τοπικών προβλημάτων που έχουν σχέση με το κυκλοφοριακό , στάθμευση , σηματοδότηση , οδοποιία κλπ.
  • Διοργάνωση περιηγήσεων και εκδρομών με μοτοσυκλέτα , με σκοπό τη γνωριμία της χώρας μας καθώς και την αναψυχή.
  • Συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας , σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς , τοπικούς και κρατικούς , την τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλες Λέσχες ή Συλλόγους , με σκοπό την προβολή της σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.
  • Ίδρυση Τράπεζας αίματος κλπ.

Το Καλάθι μου

το καλάθι σας είναι άδειο cart

Λογαριασμός

 

ΛέσχεςΜέληΧρήστες
Λέσχη:
Κωδικός: