ηλεκτρονικές υπηρεσίες της μοτοσυκλετιστικής ομοσπονδίας ελλάδος
e-services

Σελίδα Επιχείρησης "VISION COMPUTER APPLICATIONS"

Γενικά
Χάρτης
Προσφορές
Φωτογραφίες
Λεπτομέρειες Επιχείρησης
ΕπωνυμίαVISION COMPUTER APPLICATIONS
ΚατηγορίαΕμπορικά & Υηρεσίες
Δραστηριότητα 
ΔιεύθυνσηΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 10
ΠόληΛΑΓΚΑΔΑΣ
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Τηλέφωνο2394022964
Fax2394020325
Email
Website
Παρουσίαση

Η Vision Computer Applications από την ίδρυση της έως και σήμερα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Turn Key Solutions) λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της αγοράς. Χαρακτηριστικό αυτής της προσπάθειας, η δυναμική παρουσία της εταιρίας στο τοπίο των ελληνικών επιχειρήσεων πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος και ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξής της.Ακολουθώντας μία σύγχρονη οργανωτική δομή, από την ίδρυσή της το 1992 μέχρι και σήμερα, κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τον πρωταρχικό της στόχο, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής. Η ευέλικτη οργάνωση της, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας αποτελεί για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση & οργανισμό τον ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες της.

Τα στελέχη της Vision προέρχονται από το χώρο της επιστήμης της πληροφορικής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα επιχειρησιακών πληροφοριακών συστημάτων. Έχουν εκπονήσει σημαντικές μελέτες μηχανοργάνωσης σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, καθώς και σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές επιχειρήσεις κερδίζοντας άριστες εντυπώσεις από διακεκριμένα στελέχη του εκάστοτε χώρου.

Κυριότερες Δραστηριότητες

  Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERPs)

  Μηχανογράφηση επιχειρήσεων & λογιστικών γραφείων

  Εμπορία και διάθεση τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνιών

  Ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων πληροφορικής

  Πληροφοριακά συστήματα υγείας

  Οργάνωση μηχανογράφησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  Εκπόνηση μελετών μηχανοργάνωσης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες

  Μελέτη και εγκατάσταση δομημένων δικτύων δεδομένων

  Παροχή Υπηρεσιών Internet

Κατάστημα Forthnet Λαγκαδά

Το νέο, εξειδικευμένο κατάστημα Forthnet που δημιουργήθηκε εντός της Vision Computer Applications θα σας ξεναγήσει στις απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Broadband Internet. Η Forthnet διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο σημείων πώλησης Καταστημάτων Forthnet, που στόχο έχουν να σας ξεναγήσουν στην νέα broadband εποχή, όπου όλα είναι απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά. Εδω θα εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας Forthnet ή nova, άμεσα, χωρίς έξτρα χρεώσεις ή ταλαιπωρία.

Επιπλέον η Vision Computer Applications ανήκει και στο δίκτυο πιστοποιημένων τεχνικών συνεργατών της Forthnet. Οι συνεργάτες Forthnet Assist είναι ένα δίκτυο έμπειρων και κατάλληλα εκπαιδευμένων τεχνικών που δραστηριοποιούνται εμπορικά και τεχνικά σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και των προϊόντων του Ομίλου. Το δίκτυο συνεργατών Forthnet Assist είναι στη διάθεση των συνδρομητών για την υποστήριξη όλου του φάσματος ραντεβού τεχνικής υποστήριξης υπηρεσιών Forthnet.

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet! Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα Καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, εάν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Ο χώρος της Υγείας

Συγκεκριμένα στο χώρο της υγείας, η εταιρεία έχει λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις του χώρου, αλλά κυρίως σε Ιατρικά Πληροφορικά Συνέδρια όπου παρουσίασε πολλές από τις εφαρμογές της (Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα), οι οποίες και κέρδισαν άριστες εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Πληροφορικής, το 2ο Συνέδριο Αναισθησιολογία και Εντατικής Ιατρικής με συμμετοχή στο Δορυφορικό Σεμινάριο «Πληροφορική και Αναισθησιολογία», η Επιστημονική Ημερίδα «Η Εφαρμογή της Πληροφορικής στη Βελτίωση Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών», η 2η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών (ΥΓΕΙΑ ’94) καθώς και η 1η Διεθνής Έκθεση Ιατρικού Εξοπλισμού, Προσωπικής Φροντίδας και Υγιεινής, Προϊόντων και Υπηρεσιών (ΥΓΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ 2002). Έλαβε μέρος σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Προγράμματος STRIDE #445 και επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολυάριθμες εταιρείες να αναλάβει το έργο μηχανογράφησης του Ακουολογικού Τμήματος Ω.Ρ.Λ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο ολοκλήρωσε στη συνέχεια με επιτυχία.

Εταιρική Φιλοσοφία

Η Vision Computer Applications, στην δεκαπενταετή και πλέον παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και την πράξη. Τα ποιοτικά αυτά στοιχεία που καλλιέργησε, καθ' όλη τη διάρκεια της επιτυχούς διαδρομής της, της επέτρεψαν να αναπτύξει γρήγορα και αποδοτικά τις δραστηριότητές της, να συμμετέχει στις εξελίξεις προδιαγράφοντας το μέλλον.

Η επιτυχημένη εταιρική φιλοσοφία της εταιρίας και η επιχειρηματική της τακτική εκφράζονται από τη συνεχής υποστήριξη του πελάτη, την ποιότητα και αξιοπιστία όλων των προσφερόμενων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, την οργανωτική ευελιξία, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της και την επιμονή στη διαρκή ανάπτυξη, για την πλήρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς.

 Όραμα & Αποστολή

Τα προϊόντα και οι λύσεις τηςVision Computer Applicationsαπευθύνονται σε εταιρίες και οργανισμούς που απαιτούν λύσεις που θα τους αποφέρουν πρόοδο και ανάπτυξη. Εταιρίες που απαιτούν να γίνουν ικανότερες για να επιβιώσουν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, που επιθυμούν μέσω του πληροφοριακού τους συστήματος να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να κινηθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τον ανταγωνισμό τους.

Το όραμα των στελεχών της Vision Computer Applications από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα είναι η παροχή άρτιων και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης για τους πελάτες της εταιρείας.

Με οδηγό το απόφθεγμα του Cummings S. Davies J. (1994):

Η λέξη Vision (Όραμα) προέρχεται από το λατινικό vide που σημαίνει  «να δει!»

"Το θαυμαστικό υπονοεί κάτι πέρα από τη συνηθισμένη θέα. Υπονοεί τη γνώση και την πρόβλεψη. Είναι μια δήλωση της επιθυμητής μελλοντικής κατάστασης...

και το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον η αποστολή της Vision Computer Applications είναι:

«Η παροχή άρτιων και σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη»

Η Vision σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Στόχος της εταιρίας είναι η προσφορά του μέγιστου δυνατού και ποιοτικού αποτελέσματος ανάλογο με το κύρος και την εμπειρία της εταιρίας. Το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται:

  στις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούμε

  στον διαρκή ποιοτικό έλεγχο

  στην ταχύτητα της υποστήριξης και βέβαια

  στους ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες που απαρτίζουν τις ομάδες εργασίας 

Βάζουμε πάντα μπροστά μας σαν μέτρο σύγκρισης την ικανοποίηση του πελάτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να απολαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα και τις ωφέλειες που απορρέουν από αυτό. Αυτό είναι το μέτρο της δικής μας επιτυχίας.

 

Προτάθηκε από Λέσχη ΜΟ.Λ.Λ.
 

Το Καλάθι μου

το καλάθι σας είναι άδειο cart

Λογαριασμός

 

ΛέσχεςΜέληΧρήστες
Λέσχη:
Κωδικός: