ηλεκτρονικές υπηρεσίες της μοτοσυκλετιστικής ομοσπονδίας ελλάδος
e-services

Σελίδα Επιχείρησης "<<ΛΥΣΙΑΣ>> ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "

Γενικά
Χάρτης
Προσφορές
Φωτογραφίες
Λεπτομέρειες Επιχείρησης
Επωνυμία<<ΛΥΣΙΑΣ>> ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚατηγορίαΕμπορικά & Υηρεσίες
Δραστηριότητα 
Διεύθυνση26ης Οκτωβριου 14 (3ος οροφος ) (εναντι Δικαστικου Μεγαρου) ΤΚ 54627
ΠόληΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Τηλέφωνο6999730730-2310535288-2310545329
Fax2310500266
Email
Website
Παρουσίαση

 

            ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

            Σκοπός της ίδρυσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης της εταιρείας είναι η δυνατότητα της παροχής σε κάθε πελάτη της, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ενός απόλυτα εξειδικευμένου πακέτου νομικών υπηρεσιών, αλλά και κάθε είδους νόμιμης υπηρεσίας, η οποία θα διευκολύνει και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εκάστοτε εντολέα της. Έχει αποδειχτεί ότι η ατομική άσκηση του λειτουργήματος του δικηγόρου είναι ανεπαρκής ως προς την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επιχειρηματία ή ενός φυσικού προσώπου που καλείται να λειτουργήσει στο νέο διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον της παγκόσμιας αγοράς. Η εταιρεία, παρακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής και διαβλέποντας τις διαγραφόμενες επαγγελματικές προοπτικές επεκτείνει δυναμικά την παροχή των υπηρεσιών της στα Βαλκάνια και κατ’ επέκταση σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

 

 

 

            ΔΟΜΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

            Η Εταιρεία Δικηγόρων «ΛΥΣΙΑΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» είναι μία από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί από το 1994 και στελεχώνεται από είκοσι έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους, ενώ συνεργάζεται με ένα μεγάλο κύκλο εξειδικευμένων ελεύθερων συνεργατών, δικηγόρων καθώς και οικονομικών, ασφαλιστικών, τεχνικών συμβούλων, συμβούλων επένδυσης ακινήτων και εκτιμητών ακίνητης περιουσίας και πανεπιστημιακών καθηγητών, τόσο στη Θεσσαλονίκη και σ’ ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

            Η Εταιρεία στηρίζεται στη σωστή οργανωτική δομή της και στο ιδιαίτερα αξιόλογο, ικανό και δραστήριο ανθρώπινο δυναμικό της. Καλύπτει την εξώδικη ή δικαστική διεκπεραίωση κάθε είδους υποθέσεων που αφορούν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα, όπως θέματα αστικού, ποινικού, στρατιωτικού ποινικού, εμπορικού τραπεζικού, ασφαλιστικού, δημοσίου, ιδιωτικού διεθνούς, ευρωπαϊκού – κοινοτικού δικαίου, αθλητικού δικαίου, δικαίου βιομηχανικής ιδιοκτησίας, περιλαμβανομένης της προστασίας άυλων αγαθών του διαδικτύου.

Διαθέτει επίσης μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό και την διεκπεραίωση υποθέσεων αυτοκινητικών ατυχημάτων σε οποιοδήποτε ελληνικό δικαστήριο αλλά, επίσης, και στο εξωτερικό. Παρέχει δε, σε συμβουλευτικό επίπεδο, λογιστικές, φοροτεχνικές, ασφαλιστικές και χρηματιστηριακές υπηρεσίες, υπηρεσίες σύστασης, ίδρυσης και διοίκησης εταιρειών – επιχειρήσεων, υπηρεσίες επενδύσεων καθώς και φορολογικό σχεδιασμό.

 

 

2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

 

1. ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ = Το έγκλημα επί της ασφάλτου (θάνατοι, αναπηρίες, σωματικές βλάβες – υλικές ζημίες)

- Υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εξώδικος και δικαστική διαχείριση των υποθέσεων για την αξιοπρεπή αποζημίωση των θυμάτων.

 

            Η Δικηγορική Εταιρεία «ΛΥΣΙΑΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» αντιμετωπίζει την σύγχρονη καταστροφική μάστιγα της ασφάλτου, που είναι τα τροχαία ατυχήματα και υπηρετεί τα θύματα αυτών, βασιζόμενη στην 35ετή εμπειρία, την γνώση και την πλήρη εξειδίκευση του ιδρυτού της ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΤΛΙΤΣΑ, ο οποίος πλαισιώνεται και από μία ομάδα νεωτέρων συνεργατών συναδέλφων του.

            Τα εξειδικευμένα μέλη της εταιρείας αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ευαισθησία και διαχειρίζονται με ιδιαίτερη επίσης επιτυχία, εξωδίκως ή Δικαστικώς, τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, καθώς και τα ατυχήματα με βαριές σωματικές βλάβες και αναπηρίες, σε οποιοδήποτε Ελληνικό Δικαστήριο, αλλά επίσης και στο εξωτερικό.

            Προς τον σκοπό αυτό η εταιρεία συνεργάζεται με μία σειρά εξειδικευμένων κα επιστημονικά καταρτισμένων ατόμων, όπως ασφαλιστικών συμβούλων, τεχνικών συμβούλων – αναλυτών τροχαίων ατυχημάτων, ιατρικών συμβούλων, κυρίως ιατρών ορθοπεδικών, ειδικών τραυματιολόγων, νευρολόγων, ψυχιάτρων, πλαστικών χειρουργών κλπ, οι οποίοι συνεργάτες προσφέρουν, ανά πάσα στιγμή, τις υπηρεσίες τους στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων, την υποστήριξη των οποίων έχει αναλάβει η δικηγορική εταιρεία.

            Ιδιαίτερη συμπαράσταση και ενημέρωση έχουν τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων με βαριές σωματικές βλάβες και αναπηρίες, όταν παρίσταται ανάγκη μεταβάσεως τους στα ιατρικά κέντρα του εξωτερικού προς αντιμετώπιση των μεγάλων και καταστροφικών γι’ αυτά συνεπειών εκ των τροχαίων ατυχημάτων.

Προτάθηκε από Λέσχη ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
 

Το Καλάθι μου

το καλάθι σας είναι άδειο cart

Λογαριασμός

 

ΛέσχεςΜέληΧρήστες
Λέσχη:
Κωδικός: